rossi-83 (ZASTEPCA_MISTRZA)
Mon, 10.08.2009 - 17:16:04 w taki razie ja tez o sobie napisze kilka slow.
Moja przygoda z gladiatusem zaczela sie dosc dawno temu (nie pamietam dokladnie ale ktorys rok wstecz na pewno). Linka do gry przyslal mi kolega, zarejestrowalem sie, na poczatku bylem oczywiscie calkiem zielony o co cho w tej grze, wiec na jakis czas ja zostawilem. Kiedys z nudy, po odnalezieniu loginu i hasla zaczalem sobie pogrywac, wszystkiego uczylem sie sam. Dzis gdybym mial szanse poprowadzic moja postac od poczatku, pewnie lepiej bym to zrobil, ale i tak niczego nie zaluje. Tulalem sie po gildiach, az w koncu trafilem do wielkiej STAREJ GWARDII, tam nauczylem sie kilku trikow min. paczkowanie dowiedzialem sie w co inwestowac kase itp. Niestety nic nie trwa wiecznie i SG sie rozsypala przez glupi blad mistrza, ktory odchodzac z gildii nikomu mistrzowania nie oddal:-). Jak wloczykij z tobolkiem na ramieniu rozpoczolem tulaczke po 8 serwerze, w miedzy czasie na ofiare upatrzyl sobie mnie wspomniany juz wczesniej Johny wykalaczka Cash, ktory mnie gnebil! Nie mogac go pokonac szukalem schronienia w gildii ktorej nie podskoczy i w taki oto sposob trafilem do aZB. Tu zapuscilem korzenie, poznalem kilku ciekawych ludzi [uklon w ich strone - Succubare (jak dla mnie krolowa 8 serwera, oddalem jej swoj miecz i swoja dusze), blebla, archi, trepik). I tak trwala sobie ta sielanka az do wydarzen ktore mialy miejsce calkiem niedawno, a ktore przyczynily sie do powstania naszej gildii. I to koniec mej opowiesci..........
a co do prywatnosci do mam na imie Kuba (rossiu/rossi) mam ..... lat, jestem mgr fizjoterapii i jednoczesnie duzym dzieckiem:-)
GG: 3082068
mail: rossi-83@tlen.pl lub kubanczyk@pino.pl