Ja zacząłem grę w styczniu 2008 roku, tak wiec gram już trochę, choć z przerwami....
Zaliczyłem kilka gildii w mojej karierze, Akademia Starej Gwardii, Akademia Arcy Cesarstwa, Imperium Rzymskie. Z tą ostatnią gildią byliśmy 1 w rankingu wojennym prowincji 8, a ja byłem adminem odpowiedzialnym za wojny Po rozpadzie przeszedłem do gildii mojego kumpla - Pragusa i od tej pory jestem członkiem ZB....Ostatnio moje konto zostało skradzione i cały sprzęt skasowany, ale ja sie nie poddaje i gram dalej....Gorące podziękowania dla wszystkich którzy pomagali i dalej pomagają mi doprowadzić moją postać do pierwotnego wyglądu
Prywatnie - mam na imię Maciek, mam 24 lata od kilku lat mieszkam w Londynie gdzie pracuje jako manager w centrum dystrybucji....Mam szerokie zainteresowania o których nie będę sie tutaj rozpisywał, tylko jedno - fanatyczny kibic Tottenhamu Londyn, jeśli jestem niedostępny pewnie jestem na stadionie albo w pubie i oglądam mecz
Aha jako ze gram dość długo z chęcią odpowiem na wszystkie pytania związane z gra, znajdziecie mnie na gg albo w ZB....Czasami będę sie tez udzielał na forum