Nowy użytkownik
czesc.
no wiec tak, w końcu trzeba było by coś o sobie napisać.
wiec mam na imie Beniamin wiem straszne (dziewczynom sie podoba ) prosze nie pytajcie jak mam na drugie imie bo jeszcze gorzej
. w styczniu obchodzilem moje 18 urodziny i mieszkam w ZdZieszowicach w woj, Opolskim,
w gladiatusa gralem ponad 2 lata temu ale zaraz na poczatku po jakims miesiacu czy 2 niestety mialem brak dostepu do internetu i mialem pauze, teraz gram jakies pol roku na serwerze 5 a na serwerze 8 gram ...... sam nie wiem rajka mi polecila ten serwer ale kilka miesiecy. duzo wiem o gladiatusie ale to w ciaz za malo, teorie znam w praktyce nie zawsze wychodzi jak to w zyciu bo regulki sa proste.
jestem dosyc slabe ale ilosc czasu jaka poswiecam na komputerze i gladku rewanzuje mi to .
jesli chodzi o moj nick.
od 2000 roku czyli to juz 9 rok, slucham jak moj nick wskazuje Fu Fusznik Fuschnik z Zipery
jest on jednym z lepszych raperow w polsce ale nie slucham go dlatego ze hip hop dla lansu czy szpanu tylko dla tekstow bo jest JEDYNYM rpaerem ktory spiewa o zyciu i jego pogladach ktore mi juz nie raz pomogly w zyciu realnym a nie o jebaniu policji, cpaniu itd.
gram tez w pilke w 2 ligowej druzynie VICTORIA Zyrowa jako napastnik. startowalem kiedys w zawodach plywackich chodzilem do MMKS mialem doscy dobre wyniki i osiagniecia ale ja i trener mamy ciezkie charaktery i sie skonczylo a moglem miec przyszlosc w plywaniu albo skoku w dal. wiem wiecej rzeczy nie na temat ale taki jestem ;p gadam nie na temat. wbrew pozorom glupio pisze ale test iq wyszedl mi 118
Ostatnio edytowany przez fusznikzipera (2009-08-25 04:21:32)